Snookercentrum
Maastricht

Poolen

Snookercentrum Maastricht is gevestigd net buiten hartje Maastricht, waardoor u ons makkelijk kunt bereiken met de auto, bus of fiets. Voor een routeplanner zie contact.

 

We hebben 15 9ft. pooltafels, 2 snookertafels en 3 dartbanen.

 

Verder beschikken wij over een kleine menukaart (bv. tosti’s, hamburgers en warme stokbroodjes) die u ook kunt nuttigen in onze gezellige zitruimte. Hier bevindt zich ook een groot scherm, waar regelmatig sportwedstrijden worden uitgezonden.

Les

In samenwerking met Poolscool kunt u les krijgen van een professionele instructeur tegen een gereduceerde prijs van €19,50 per persoon per uur.

Bij meerdere personen ontvangt u korting, meer informatie en reservering kunt u contact met ons opnemen of stuur ons een mail info@snookercentrummaastricht.nl

Lidmaatschap

U kunt een lidmaatschap aanvragen voor pool of snooker. De kosten voor een lidmaatschap zijn €70,00 per jaar en eenmalig €5,00 voor een lidmaatschapskaart.

  • U krijgt dan max. 30% korting op de tafelhuur
  • Trainingstarief v.a. €4,40 per uur (indien tafels beschikbaar)

Competitie

U kunt in ons snookercentrum ook competitie spelen die is aangesloten bij de knbb. Meer informatie kunt u opvragen bij de bar of bezoek de website van de knbb.

Tafelhuur

Translate »